Menu

De grote dierenatlas

Deze atlas is een ode aan de ongelooflijke manier waarop dieren overleven in het wild. Met elke pagina die je omslaat, ontmoet je nieuwe dieren, leer je over hun verbazingwekkende gedrag en bizarre reizen die ze maken naar alle uithoeken van de wereld. Leer deze dieren en hun unieke plek in de wereld kennen. Met welk dier ga jij vandaag op avontuur?

Een gigantisch groot boek, vol feiten en weetjes over de meest bijzondere dieren waaronder de paradijsvogel, het vogelbekdier, de anaconda en de bultrugwalvis!
Via deze grote, rijk geïllustreerde atlas krijgt de lezer een goede inkijk in het dierenleven van over de hele wereld. Na een overzichtskaart van alle werelddelen volgt uitleg over gebruik van het boek. Van elk werelddeel zijn op een kaart (over een dubbele pagina) de er voorkomende dieren getekend. Daarna worden steeds bepaalde, vrij specifieke dierengroepen besproken, zoals de gnoes in Kenia en de orang oetans op Borneo. Ze hebben intrigerende titels als 'Duiken met een vogelbekdier'(Australië) en 'Luchtacrobatiek met de kolibries' (Costa Rica). De inleidende informatie over het leefgebied staat telkens in een tekstblokje in een rustig deel van de illustraties over een dubbele pagina. Verder staan er korte bijschriften in een kleinere letter bij de afgebeelde dieren. De illustraties zijn met zorg getekend, er is veel op te ontdekken en er komen grapjes in voor: bv. een zeeolifant met een duikbril op. Het kleurgebruik is vrij natuurgetrouw. De atlas is ook een zoekboek: op een van de laatste pagina's zijn details uitgelicht die gezocht kunnen worden. Bevat een overzichtelijke inhoudsopgave en een index. Van de illustrator verscheen eerder 'De grote avonturenatlas'* (2015). Deze keurig verzorgde atlas is een aanrader voor school en thuis. Vanaf ca. 9 t/m 12 jaar.

Maaike Landman
  • Artikelnummer:
  • 306480
€ 24,99

In voorraad

no_selection

De voordelen van Spellekijn:

  • Groot assortiment (6001+)
  • Vakkundig personeel !
  • Bereikbaar tijdens winkel tijden
  • Snelle levering
  • Verzendkosten slechts € 2,99*
  • Vanaf € 50,- gratis verzending

Extra informatie

Speelduur N/B
Year Published N/B
Playing Time N/B
Players N/B
Mechanics N/B
Categories N/B
Alternate Names N/B
Publisher Nee
Designer N/B
Expansion N/B
Artist N/B
Voorgestelde leeftijd N/B
Honors N/B
Subdomains N/B
Schrijf als eerste een beoordeling.

Schrijf uw eigen beoordeling

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit
© 2017 Spellekijn