Menu

Over Spellekijn

Zin in nog meer spelplezier? Kom dan ook naar onze wínkel!

De Spellekijn, de speelgoedspeciaalzaak van Friesland, is gevestigd in een mooi pand aan de Peperstraat 10-12 in Leeuwarden. Tot onze eigen verbazing zijn we erin geslaagd om al onze 15.000 artikelen een passend plaatsje in de winkel te geven. Dat is fijn, want nu heb je de mogelijkheid om te kijken, inspiratie op te doen en zelfs om spellen te spelen en met stepjes door de winkel te crossen.

Advies

Je kan bij al onze medewerkers terecht voor hulp en advies. Wij spelen zelf alle spellen die we in ons assortiment hebben, zodat we precies weten hoe een spel in elkaar zit of bepaald speelgoed werkt. Daardoor kunnen we concrete en eerlijke adviezen geven.

Misschien weet je zelf nog niet precies wat je zoekt. Ook dan kunnen wij jou helpen. Door de juiste vragen te stellen en goed te luisteren, komen we vanzelf uit bij de artikelen die passen bij jou of bij degene waarvoor jij iets zoekt.   

 

Webshop

Als je een product in onze webshop koopt, mag je kiezen: laat je het laat opsturen, of haal je het af in de winkel? Wij vinden beide keuzes prima, hoewel we je natuurlijk ook graag in onze winkel zien! 


Veel speelplezier!

     © 2017 Spellekijn