Menu

In Love

Wat is jouw fijnste herinnering aan mij?

Geef mij een heerlijke hoofdmassage. Wie van ons tweeën heeft het laatst 'Ik hou van jou' tegen de ander gezegd? Benieuwd hoe jouw partner deze vragen zal beantwoorden? Behoefte aan (meer) intimiteit, gezelligheid en plezier met elkaar? Speel dan het spel In Love! Verdiep je met behulp van vragen en opdrachten in de mind, body en soulvan elkaar.

Het spel

Door het beantwoorden van vragen en het uitvoeren van opdrachten krijg je op romantisch en erotisch gebied inzicht in de persoonlijke voorkeuren en gevoelens van elkaar. Op een humoristische manier wordt je algemene kennis getest, je herinnert je mooie belevenissen en verlangens worden uitgesproken...

De winnaar geniet van een cadeau dat de ander zal moeten verzorgen. Meteen, enkele dagen of zelfs weken na het spelen van het spel. Dit kan variëren van het organiseren van een romantisch dagje uit, een liefdesverklaring in de media of een ontbijtje op bed.

In Love is hét spel voor de prille geliefden

Het spel is een uitdaging voor geliefden die elkaar net hebben ontmoet en elkaar op een speelse manier beter willen leren kennen. Maar het spel is ook voor stellen die al langer bij elkaar zijn en denken dat ze elkaar goed kennen, speciaal als het om de romantiek gaat! De leeftijdsgrens voor het spel is 16+.

Schitterend Design

Het spel is ontworpen door de bekende Franse ontwerper Monsieur Z. Zijn unieke, elegante en stijlvolle ontwerpen hebben een link naar de jaren 60. Dit heeft hem internationaal grote erkenning en bekendheid opgeleverd.

Speel In Love en leer elkaar kennen tijdens een spannende en liefdevolle ontdekkingstocht!
  • Artikelnummer:
  • 1028

Foto51050.jpg

De voordelen van Spellekijn:

  • Groot assortiment (6001+)
  • Vakkundig personeel !
  • Bereikbaar tijdens winkel tijden
  • Snelle levering
  • Verzendkosten slechts € 2,99*
  • Vanaf € 50,- gratis verzending

Extra informatie

Speelduur N/B
Year Published N/B
Playing Time N/B
Players N/B
Mechanics N/B
Categories N/B
Alternate Names N/B
Publisher Nee
Designer N/B
Expansion N/B
Artist N/B
Voorgestelde leeftijd N/B
Honors N/B
Subdomains N/B
Schrijf als eerste een beoordeling.

Schrijf uw eigen beoordeling

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit
© 2017 Spellekijn