Menu

Tantrische Liefdeskaarten

Tantrische Liefdeskaarten Dick Nijssen

Dit spel kaarten biedt je een zorgvuldíge selectie van aanwijzingen en oefeningen, die tezamen de sleutel vormen tot een van passie, liefde en intímiteit vervulde relatie. De kaarten bevatten aanwijzingen en opwindende oefeningen die het vuur van je passie tot nieuwe hoogten doen opvlammen. Ook bieden ze je oefeningen aan die je toegang geven tot diepere, spirituele dimensies van samenzijn met je geliefde.

Stap voor stap wijden deze kaarten je in de extatische wereld van de Tantrische en Taoïstische seksualiteit.

Het spel bevat specifieke kaarten voor zowel de vrouw, de man als voor jullie samen. Op een liefdevolle, speelse en soms uitdagende manier nodigen deze kaarten je uit je vermogen tot genieten en liefhebben te vergroten. Laat je verrassen door de schoonheid, diepte, openheid en erotiek van deze kaarten. De wijsheid van deze kaarten bouwt voort op de oeroude tantrische en taoïstische tradities van India en Chína. Tradities waarbínnen seksualiteit als heilig (d.w.z. heelmakend) werd gezien en beleefd. Gebruik: Maak regelmatig voldoende tijd vrij om samen een kaart te trekken en toe te passen.
Je kunt deze Tantrische Liefdeskaarten op twee manieren gebruiken:
1 . Schud de kaarten en lees de kaart die jullie intuïtief trekken aandachtig door. Kijk of je, misschien op dat moment al; de aanwijzingen op deze kaart kunt uitvoeren. Als je besluit een kaart te trekken die specifíek voor jou als man of voor jou als vrouw bedoeld is kan het zijn dat ze een aanwijzing of oefening aangeven die alleen voor jou geldt. Trek daarna dan nog eventueel een kaart voor jullie beiden.
2. Er zit een zekere opbouw in de kaarten. Je kunt deze kaarten daarom ook op nummervolgorde lezen, als een ongebonden boek. Lees niet teveel kaarten achter elkaar. Probeer de aanwijzigen en de oefeningen die de kaarten je aangeven te integreren in je liefdesspel met je partner.
Leg de kaarten op een voor jou speciale plek in het bijgesloten fluwelen zakje!
  • Artikelnummer:
  • 907314082

Foto117020.jpg

De voordelen van Spellekijn:

  • Groot assortiment (6001+)
  • Vakkundig personeel !
  • Bereikbaar tijdens winkel tijden
  • Snelle levering
  • Verzendkosten slechts € 2,99*
  • Vanaf € 50,- gratis verzending

Extra informatie

Speelduur N/B
Year Published N/B
Playing Time N/B
Players N/B
Mechanics N/B
Categories N/B
Alternate Names N/B
Publisher N/B
Designer N/B
Expansion N/B
Artist N/B
Voorgestelde leeftijd N/B
Honors N/B
Subdomains N/B
Schrijf als eerste een beoordeling.

Schrijf uw eigen beoordeling

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit
© 2017 Spellekijn