Menu
Stagelopen
 

 

Vaak krijgen wij de vraag of men in Spellekijn ook stage kan lopen. Dit kan! Het is inderdaad mogelijk om hier in de Spellekijn stage te lopen. Hiervoor zijn diverse werkzaamheden mogelijk.


Vele mensen lijkt het heel erg leuk om hier te komen werken, de hele dag spelletjes te spelen, ouwehoeren tot je schor wordt en koffie drinken tot je haren recht overeind komen te staan. Laten we voorop stellen dat dit hellaas niet gebeurt. Wij bieden mensen een leuke stage mogelijkheid aan maar verwachten ook wat van de mensen terug. Inzet, enthousiasme en gezelligheid.

Wat voor werkzaamheden je kan verwachten hangt van de duur van je stage, de leeftijd, inzet en school af. Meeste mensen die de zogenaamde snuffel stages moeten doorlopen zullen geen verkoop activiteiten doen maar meer winkel ondersteunende activiteiten. Dit houdt onder andere in dat men zich bezig zal houden met schoonmaak werk, spiegelen, opruimen, kaarten sorteren, prijzen, herprijzen, en aanvullen.

Afhankelijk van de ervaring van de stage kan het zijn dat je speciale opdrachten mee krijgt. Dit geld ook voor mensen die langere tijd moeten stage lopen.

Lijkt het je leuk? Neem dan contact met ons op.

© 2017 Spellekijn