Spellekijn https://www.vliegeruit.com/image/catalog/spellekijn/spellekijn-logo-2.jpg 1€ - 99999€
Brusselsestraat 70 Maastricht Limburg 6211PG
+31582131112
1 99999

Onze winkel beoordelingen

Hier vind je onze onafhankelijke winkel beoordelingen gedaan door onze vele klanten,
wil je zelf een review schrijven ben je van harte uitgenodigd.


4.9/5 gebaseerd op 2658 Beoordelingen

Sander datum toegevoegd 21/01/2021

Zeer snelle bezorging, goede prijzen, makkelijk te gebruiken site.

Johnny datum toegevoegd 20/01/2021

Tot nu toe al meerdere bestelling geplaatst, altijd even aardig en snel verstuurd. Helemaal top!

Mees datum toegevoegd 19/01/2021

Behulpzame medewerkers die altijd het juiste advies geven. Heel meedenkend, ook in deze uitdagende tijd.
Daarnaast hebben ze een groot assortiment voor jong en oud.

Ramona datum toegevoegd 18/01/2021

Zoals altijd top service! Fijn om ook tijdens de lockdown spelletjes te kunnen kopen bij Spellekijn.

Glenn datum toegevoegd 17/01/2021

Mooi assortiment, snelle levering. behulpzaam personeel.

Xavier datum toegevoegd 17/01/2021

Onlangs besteld tijdens de Brexit en PostNL chaos. Kreeg wederom netjes een mail over een vertraging bij GW. Soms is even wachten geen ramp, erg tevreden over Vlieg-er-uit. Bestel er zeker snel weer!

Maria Brouwers datum toegevoegd 17/01/2021

Snelle levering en op verzoek in mooi papier als cadeau ingepakt. Bedankt!

timon datum toegevoegd 15/01/2021

door wat lever problemen drukte loopt het wat moeilijk maar super geholpen snel opgelost ga hier zeker vaker bestellen

Vincent datum toegevoegd 14/01/2021

Fijn geholpen en producten snel geleverd nadat ze vertraging hadden via de leverancier

D.H. Droste datum toegevoegd 13/01/2021

Snelle levering, snelle reactie van de klantenservice, relatief ruim aanbod in producten en lage prijzen. Kortom een super zaak! Zou mooi zijn als het aanbod in lord of the rings warhammer groeit zodat je in Nederland games workshop en hun hoge prijzen kunt omzeilen.

Ruben datum toegevoegd 12/01/2021

Over het algemeen ben ik tevreden met deze webwinkel.
Vanwege de epidemie alsook de Brexit zijn de voorraden niet altijd in orde, en duurt het langer vooraleer een bestelling verzonden is. Dit zijn (hopelijk) problemen die in de toekomst niet meer voor gaan vallen. Waar ik minder fan van ben, en dit heeft niets te maken met de epidemie/Brexit, is dat bestellingen soms als "verzonden" gezet worden, terwijl de bestelling pas 2 a 3 dagen later aan PostNL overhandigd worden. Ik hoop dat dit in de toekomst weer verbeterd.

Al bij al een goede webwinkel dat ik zeker aanraad voor alles warhammer-gerelateerd.


**** Antwoord ****

Het komt heel voor dat iemand een fout maakt en op verzonden heeft gedrukt. Wat veel meer voor komt is dat de bestelling bij PostNl geleverd wordt maar dat het pakket niet direct verwerkt word. Bij ons heeft hij dan al de status verzonden gekregen maar PostNL heeft hem nog niet verwerkt. Met name rond drukke periodes komt dit vaak voor. Zeker de afgelopen maand met de lockdown en kerst bij elkaar op geteld.

Met een volgende update van onze software is het te vroeg op verzonden zetten verholpen.

Sander datum toegevoegd 12/01/2021

Erg fijne winkel! Ik wilde graag mijn bestelling opsplitsen en dit was snel geregeld. Meerdere keren bestelt met goede service. Ook het assortiment is top.

David datum toegevoegd 12/01/2021

Best of the best, great prices and great service.

Juan datum toegevoegd 12/01/2021

Fantastic webshop. Great service, great prices and they handle your orders very fast.

Eddy datum toegevoegd 11/01/2021

Zoals bij elke bestelling, zeer goede service, snelle levering en goede communicatie

Sebastiaan datum toegevoegd 10/01/2021

Prima website, snelle levering, hele scherpe prijzen.

Gijs datum toegevoegd 07/01/2021

Snelle levering, goede communicatie en prima prijzen.

C. Jane datum toegevoegd 31/12/2020

Op 2 December een mail order geplaatst, 17 December gemailed om te vragen of er updates waren, toen werd er die zelfde dag geantwoord dat alles binnen was en dat er geprobeerd werd alles ook die dag nog te versturen. Een WEEK later op 24 December een mail gekregen dat mijn order toen pas was verstuurd. Safe to say i am not amused.

**** BEANTWOORD ****

Op 2 December heb je een pre-order artikel besteld waarvan wij gemeld hadden dat die vertraging opgelopen had. Op 16 december is het pakket ingepakt en naar PostNL gebracht. Hier heeft het als gevolg van de lockdown dagen vast gestaan. Wij leveren alles in containers aan en PostNL stuurt pas een mail als het pakket daadwerkelijk verzonden is.

Het betreurd ons zeer dat deze vertraging heeft plaats gevonden. Wij hebben uit alle macht alle pakketten de deur uit gewerkt in verband met kerst. Wij snappen je frustratie en je beoordeling.

Ernst datum toegevoegd 22/12/2020

Ik bestel hier al jaren en ben nog steeds van mening dat de webshop ingericht is door iemand die er net zo over nagedacht heeft als de inrichting van een echte winkel. Het vullen van je winkelwagen kan al vanuit je zoekfunctie, kleurenchart bij Citadelverf en hele duidelijke communicatie over het verzendproces. Zeer tevreden klant, ga zo door!

Anniek datum toegevoegd 18/12/2020

Zeer goede service. Snelle en goede communicatie en de producten worden snel verzonden.

Johan datum toegevoegd 16/12/2020

Altijd snel, netjes, goede communicatie.

Prima prijzen voor Nederlandse begrippen.

Fred Koorn datum toegevoegd 16/12/2020

Ik heb al diverse malen Games Workshop artikelen gekocht en iedere keer heb ik dezelfde ervaring.

Klantvriendelijk, snelle afhandeling en iedere keer weer een geweldige service.

Ik kan iedereen aanraden om bij dit bedrijf te kopen.

Jim datum toegevoegd 16/12/2020

Onlangs weer begonnen met miniature painting en na eerst een bestelling elders te hebben geplaatst, ben ik hier terechtgekomen. De zoekfunctie werkt erg prettig en de prijzen zijn scherp. Verder duidelijke communicatie (indien nodig) en snelle levering. Intussen diverse bestellingen geplaatst en die zijn bijna altijd de volgende dag binnen. Ik bestel nergens anders meer!

Ronald datum toegevoegd 16/12/2020

Zeer snelle levering!
Al meerdere keren besteld, al ging het de afgelopen keer niet helemaal vlekkeloos. De producten die ik besteld had, hebben kleine neefjes in het assortiment, waardoor verwarring snel kan volgen. Maar niet getreurd: de daarop volgende correspondentie was zeer vlot en aangenaam! In nog geen 36 uur, alsnog mijn complete bestelling binnen. ZEER netjes!!????????

Job datum toegevoegd 11/12/2020

Zoals altijd een geweldige service aan de aller laagste prijs. Het kan zijn dat je iets langer moet wachten op je Goochelproducten aangezien niet alles standaard op voorraad ligt. Maar dan nog is het het 100% waard! Verder is het contact via mail altijd snel, vriendelijk en goed geregeld.

Carlo datum toegevoegd 10/12/2020

Goeie service, snelle verzending en top prijzen!

frans datum toegevoegd 09/12/2020

bestelling correct en vlug

Pieter datum toegevoegd 09/12/2020

Scherpe prijzen.
Klaar en duidelijke communicatie.
Super service! Gaan echt ver om de klant te helpen.
Gewoon 10/10

ROZIERS datum toegevoegd 08/12/2020

Goede prijzen en steeds correct afgehandeld!! Ook steeds bereikbaar en snel van antwoord.
Aanrader!!

Heres datum toegevoegd 07/12/2020

Prima afhandeling.
Snel en accuraat

Weergeven 1 t/m 30 van in totaal 2658