Spellekijn https://www.vliegeruit.com/image/catalog/spellekijn/spellekijn-logo-2.jpg 1€ - 99999€
Brusselsestraat 70 Maastricht Limburg 6211PG
+31582131112
1 99999

Onze winkel beoordelingen

Hier vind je onze onafhankelijke winkel beoordelingen gedaan door onze vele klanten,
wil je zelf een review schrijven ben je van harte uitgenodigd.


4.9/5 gebaseerd op 2732 Beoordelingen

Wouter Schilpzand datum toegevoegd 05/05/2021

Snelle levering, goede prijs!

Wook datum toegevoegd 05/05/2021

Bestellen was makkelijk, ik kreeg duidelijke bestelinformatie ende artikelenwerden vlot geleverd.

Gunther datum toegevoegd 05/05/2021

Snelle levering, quasi altijd binnen de 24u na aankoop, altijd leuk als je models reeds klaar staan om te painten. Onlangs een artikel besteld dat niet op voorraad was, niet gezien bij het bestellen, maar kreeg meteen bericht hierover. Artikel vervangen en alles werd een dag later geleverd. Top!!!

Sebas datum toegevoegd 05/05/2021

Top service, leuke prijs en snelle levering.

Rayn datum toegevoegd 04/05/2021

Top service en zeer snelle levering.

Nick datum toegevoegd 04/05/2021

Uitstekende service en snelle levering.

Steve datum toegevoegd 04/05/2021

Heel goede service dank je wel daarvoor.

Bernard McMahon datum toegevoegd 04/05/2021

It's great ordering from here. Service is friendly, helpful and delivery is fast.

Peter datum toegevoegd 03/05/2021

ik heb altijd mijn Warhammer 40K modelen bij vlieg er uit gekocht en altijd zeer tevreden over de service, verkeerd gekregen artikel? of niet altijd op voorraad? altijd netjes een belletje of een E-Mail en altijd op tijd binnen nu ook weer met mijn nieuw model jammer van de vijf sterren mogen er wel tien zijn dik tevreden zal zeker blijven bestellen

Yannick datum toegevoegd 27/04/2021

Top service, goeie prijzen en snel geleverd

Redchy datum toegevoegd 26/04/2021

samen met wat vrienden vaste klant bij deze shop! altijd eerlijk en goede service! snelle verzending! vriendelijke eigenaar

Erik datum toegevoegd 24/04/2021

Altijd prima service.
Speciaal verzoek meteen uitgevoerd.

Bert datum toegevoegd 23/04/2021

Goede service,kwaliteit en snel geleverd !!

Bert datum toegevoegd 23/04/2021

Goede service,kwaliteit en snel geleverd !!

Luc datum toegevoegd 22/04/2021

Vliegeruit is zeker een aanrader , snel service en mooi verpakt .
k'laz zeker nog bestellen bij deze zaak. groetjes Luc.

Hans datum toegevoegd 22/04/2021

Ze hebben altijd wat je zoekt, en verzending is ook super snel! Prima winkel voor alles kaarten, goochelen en meer.

Johan D datum toegevoegd 21/04/2021

Problemen door Brexit en Vliegeruit werkt enkel harder en communiceert nog meer dan ooit. Eerst was ik tevreden klant omdat alles steeds supervlot verliep, maar in moeilijke tijden heb ik pas écht gezien hoe ontzettend klantvriendelijk de mensen van deze winkel zijn. Bedankt!

Kyra datum toegevoegd 20/04/2021

Warhammer producten zijn minder duur dan bij games workshop zelf. De bezorging kan helaas even duren vanwege brexit, maar als ik vragen heb over wat ik heb besteld krijg ik een duidelijk antwoord.

Gijs van der Heijden datum toegevoegd 19/04/2021

De prijzen zijn goedkoper dan bij games workshop en mijn bestelling kwam in goede conditie aan. Helaas was mijn bestelling vertraagd door de brexit. Maar verder is het goed

Geert Bruyninckx datum toegevoegd 18/04/2021

overzichtelijke website met competitieve prijzen. Afhandeling van de bestelling verloopt steevast vlot en met duidelijke informatie betreft verzending en tracing. Hier meermaals besteld en alleen maar positieve ervaringen!

luc datum toegevoegd 18/04/2021

hier mijn eerste Warhammer 40k gehaald, en doe dat zeker weer. Goeie prijzen en goeie service.

Léon datum toegevoegd 17/04/2021

Dit is mijn go-to Nederlandse warhammer winkel. Al mijn bestellingen zijn tot nu toe goed verlopen, en mocht je een product besteld hebben dat vertraging heeft opgelopen dan wordt je goed op de hoogte gehouden over het verloop van je bestelling.

Jurriaan de Jongh datum toegevoegd 15/04/2021

Al meerdere keren besteld en 3 keer een Warhammer preorder geplaats, die altijd netjes op de release datum zonder probleem geleverd werden. Zelfs in deze onzekere tijden is de levering en communicatie nog altijd top!

Niels Voogd datum toegevoegd 14/04/2021

Ik had de starterbox van killteam besteld. Nu belde ze me op dat ze nog 1 doos hadden liggen echter miste het speelbord. Ze hebben me een nette aanbieding gedaan.
Tot beider tevredenheid. Daar hou ik van, meedenken.

Dylan van den Heuvel datum toegevoegd 14/04/2021

Er zijn nog maar weinig Warhammer winkels in Nederland dus kwam ik online bij Vlieg-er-uit terecht. Ik bestel hier regelmatig online (LOTR/MESBG) Warhammer materialen. Zowel de modellen als verf en toebehoren. Alleen maar goede ervaring mee. Groot assortiment en snel leverbaar. Ook de service is klantgericht en heel behulpzaam en vriendelijk. Ik kom hier nog vaak terug. Aanrader!

Wim datum toegevoegd 14/04/2021

Snelle levering, goed verpakt. Een aanrader!

Peter datum toegevoegd 13/04/2021

Allemaal leveringsproblemen door de Brexit, maar de wekelijkse update is dan echt prettig. Goede service!

Rob datum toegevoegd 06/04/2021

Was niet leverbaar op moment van bestelling, maar ik ben goed op de hoogte gehouden.
Eenmaal leverbaar, volgende dag thuis geleverd

Tim datum toegevoegd 06/04/2021

Perfecte service en communicatie!

jan-willem stolk datum toegevoegd 05/04/2021

super zondag besteld dinsdag in huis en stukken goedkoper dan bij Games workshop zelf
met vr groeten jw stolk

Weergeven 1 t/m 30 van in totaal 2732