Spellekijn https://www.vliegeruit.com/image/catalog/spellekijn/spellekijn-logo-2.jpg 1€ - 99999€
Brusselsestraat 70 Maastricht Limburg 6211PG
+31582131112
1 99999

Onze winkel beoordelingen


4.9/5 gebaseerd op 2678 Beoordelingen

Tom datum toegevoegd 19/08/2020

Snelle bezorging, en scherpe prijzen. Geweldige winkel!

Erwin datum toegevoegd 19/08/2020

Goochelproducten tegen de beste prijs.

Willy datum toegevoegd 18/08/2020

Goede en snelle service , veel producten op voorraad

Tristan datum toegevoegd 17/08/2020

Zoals altijd netjes geleverd en snel. Ga zo door

Jimmy datum toegevoegd 17/08/2020

Goeie service . De vlieg er uit crew laat zelf in deze tijd zien hoe het moet . Men bestelling is ook snel bij me aangekomen en zonder problemen

Jochem datum toegevoegd 17/08/2020

Het duurde dit keer ietsje langer, maar dat is niet zo gek in deze tijd. Verder prima levering en service, zoals altijd eigenlijk

Naomi datum toegevoegd 14/08/2020

Een breed assortiment en een gereduceerde prijs altijd goed, de producten zijn altijd stevig verpakt en komen altijd in goede orde aan.
Bedankt weer!

David hofstra datum toegevoegd 13/08/2020

Hele fijne winkel mijn vaste winkel voor mijn warhammer40k spullen. Goede klantenservice en reacties zijn snel. Kan niks meer zeggen dan top.

Matthias datum toegevoegd 12/08/2020

Laatst een bestelling gedaan waarbij ik het verkeerde product had ontvangen. Dit is op een vriendelijke manier opgelost en heb alsnog het juiste ontvangen. Wel even wat langer moeten wachten, maar doen alles in overleg en doen uiterst hun best om het op te lossen.

Mikal datum toegevoegd 12/08/2020

Vriendelijk en behulpzaam, snelle verzending en nette service. Aanrader voor online bestellingen!

Nathan datum toegevoegd 12/08/2020

Super winkel en super vriendelijke klantenservice.

Luuk datum toegevoegd 12/08/2020

Heldere communicatie en snel geleverd. Super!

Bram de Lorijn datum toegevoegd 11/08/2020

Fantastische winkel, goede service, vriendelijk en leveren erg snel !!

Xavier datum toegevoegd 11/08/2020

Heel klantvriendelijk en snelle levering.

Tim datum toegevoegd 11/08/2020

Top winkel al meerdere keren hier besteld. Snelle en goede service!

Clint datum toegevoegd 08/08/2020

Snelle service en Blbehulpzaam, ook als PostNL het nodig vindt om raar te doen met pakketjes.

Fardrake datum toegevoegd 07/08/2020

Snelle levering en prima prijzen (citadel paint )

Loek datum toegevoegd 06/08/2020

Goede prijzen en service, goede en snelle communicatie!

Marc datum toegevoegd 06/08/2020

Goede winkel met erg vriendelijke mensen. De service is goed en snel. Mijn nr 1 winkel zonder twijfel

Victor datum toegevoegd 06/08/2020

Levering binnen 2 dagen na bestelling.
Schade aan 1 artikel werd direct vervangen voor een nieuwe.
Goede service!

Dyon datum toegevoegd 05/08/2020

Een DIKKE 10 voor klantenservice !
Hartelijk bedankt nogmaals
ook namens onze zoon.

Yori datum toegevoegd 04/08/2020

Super service, snelle levering via webshop, en bij het bezoek aan de winkel altijd een super ervaring.

Wim datum toegevoegd 03/08/2020

Goede vriendelijke service,snelle reactie via mail
en goede prijzen

Brian datum toegevoegd 31/07/2020

Blijft altijd goed. Ik kom graag terug.

Kilian Faas datum toegevoegd 31/07/2020

goeie communicatie met de klant en denkt ook mee als je vragen hebt. reageert erg snel op vragen via de mail. producten zijn super goed in gepakt. normaal gesproken altijd top voorraad.

Tom Maassen datum toegevoegd 30/07/2020

Snel, goede communicatie en proper verpakt. De volgende bestelling zal niet lang op zich laten wachten!

Maurice Wijma datum toegevoegd 30/07/2020

Al een aantal keer heb ik hier besteld. De levering is snel en netjes. En zelfs de klantenservice is goed! Wanneer ik weer iets nodig heb kijk ik eerst hier.

Mitch Durbank datum toegevoegd 30/07/2020

Fijne winkel om iets te bestellen. Ze doen wat ze beloven. De service bij een defect aan de levering is ook zeer goed.

Nick S datum toegevoegd 29/07/2020

Ik heb in deze winkel best veel besteld. Ik ben altijd goed geholpen. Ze beantwoorden altijd en ook snel zelfs na reguliere werktijden. Vriendelijk, betrouwbaar, eerlijk en realistisch is misschien hoe ik ze zou omschrijven. Ik ben zeer tevreden!

Robert Blake datum toegevoegd 29/07/2020

vlotte reactie op mijn vraag. goede hulp. vlot afgelevert. vind er dvd's die andere niet hebben. kom graag terug.

Weergeven 151 t/m 180 van in totaal 2678