Menu
Winkelwagen

Gabby

Brand: Kunststof Model: 2023924
Ga met Gabby en Cakey de keuken in om cupcakes te bakken! Meng de ingredinten in de kom en plaats deze in de schattige kattenoven. Vervolgens kun je een gigantische taart versieren met smakelijke lekkernijen. Cakey gebruikt een ladder om de bovenkant te bereiken. Als je klaar bent draai je het boven..
9,99
Excl. BTW:9,99
Brand: Lego Model: 2023927
Wat ga jij als eerste doen in Gabby's poppenhuis? Je kunt een taart bakken in de keuken spelen op de glijbaan in de speelkamer creatief aan de slag gaan in de knutselkamer piano spelen in de muziekkamer jezelf verwennen in de badkamer een dutje doen in de slaapkamer of naar het dakterras gaan voor e..
79,99
Excl. BTW:79,99
Brand: Lego Model: 2023926
Ga samen met Gabby en Pandy Poek op bezoek bij Kitty Fee in de Sprookjestuin. Drink thee in de boomhut waar Kitty Fee een bed en aardbeien om te snacken heeft. Geef de bloemen water en laat ze groeien. Speel op de schommel draaimolen en glijbaan. Daarna is het tijd voor een verfrissend drankje in de..
29,99
Excl. BTW:29,99
Brand: Kunststof Model: 2023925
Maak een boottocht met Gabby met aan boord een heerlijk zwembad en een leuke glijbaan waarmee je zo de zee in glijdt! Vaar naar het strand laat Meerminkat Gabby vertroetelen met haar speciale drankjes en geef Gabby een nieuw kapsel!..
20,99
Excl. BTW:20,99
1 t/m 4 van in totaal 4 resultaten
Grootste collectie
Grootste collectie
Het meest volledige Games Workshop assortiment in de BeNeLux
De beste service
De beste service
Persoonlijk klantcontact in onze winkel en webshop
Deze website maakt gebruik van Cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Privacy Policy.