Menu
Winkelwagen

Verzendkosten

Verzenden boven het bestelbedrag van 50 euro is gratis! (binnen Nederland).
Onder de 50 euro betaalt u slechts 4,95 Euro voor pakjes. Deze pakjes worden verstuurd met een traceercode waardoor we de levering garanderen.

Brievenbus zendingen (pakjes die in brievenbus passen) doen we alleen op speciaal verzoek, of indien het de meest voor de hand liggende verzendmethode is. De kosten van een brievenbus zending zijn 3,95 Euro (porto) . U krijgt dan in het pakje de 1 euro retour tenzij het order bedrag van de producten onder de 5 euro is dan kunnen ook kosten van verpakking en dergelijke doorgerekend worden en krijg je maximaal 50 cent retour op de oorspronkelijke verzendkosten.  Deze methode van brievenbus post geldt alleen voor Nederlandse zendingen. Stuur een mailtje met het verzoek direct na uw bestelling of zet het in de bestel opmerking bij afrekenen.

We verzenden alleen nadat de bestelling is vooruitbetaald.

Maximaal 30 kilo 1,70m bij andere maten gewicht overleggen we over de verzendkosten

Meer informatie over levertijden vind je hier : Voorwaarden en levertijd informatie

Zie de tabel voor een overzicht:

verzendkosten aankoopbedrag verzendkosten indicatie levertijd  (!!na verzending)
Nederland 0,00 tot 49,99 Euro 4,95 Euro 1 werkdag
  50,00 Euro en hoger  gratis  
Belgie / Duitsland 0,00 tot 49,99 Euro 6,95 Euro 1-2 werkdagen
  50,00 tot 99,99 Euro 3,95 Euro  
  100,00 Euro en hoger gratis  
       
Europa zone 2 0,00 tot 149,99 Euro 14,95 Euro 4-7 werkdagen
  150,00 tot 299,99 Euro 7,95 Euro  
  300,00 Euro en hoger gratis  
Europa zone 3 0,00 Euro en hoger 17,95  Euro 5-10 werkdagen
Europa zone 4 0,00 Euro en hoger 24,95 Euro >10 werkdagen

Zone 2:  Austria Denmark Sweden Luxembourg France United Kingdom Italy
Zone 3:  Hungary Poland Slovenia SlovakR. CzechR. Spain Finland
Zone 4: Latvia Lithuania Romania Bulgaria Estonia Ireland
Rest of the world , You will see a price example of 50 euro on checkout , we will contact you for the specific shipping cost for your country it could be less or more than 50 euro, we will return the cost if its less or we send an pay request if its more. If we cannot agree upon shipping we can agree to cancel the order and return payment if that has been done.


Zelf afhalen bij een PostNL afhaallocatie
Wilt u iets bestellen bij ons maar bent u niet in de gelegenheid uw pakket thuis of op het werk in ontvangst te nemen? U kunt het pakket ook afhalen
bij een van de 2000 afhaallocaties van PostNL. Een groot deel van deze locaties zijn ook ‘s avonds en in het weekend open. Voor deze service betaalt u niets extra's.  Geef dit aan in de bestelopmerking eventueel met de locatie van uw keuze of vul de bedrijfsnaam en adres in bij  het afleveradres.

De locaties kunt u opzoeken via link:  Postnl Locaties
Je kunt ook na versturen nog de levering aanpassen naar een afhaallocatie op de pagina van de track en trace via de tracking link die je ontvangt na versturen.

Zodra u een melding krijgt dat uw bestelling wordt verzonden, ligt het pakket in de meeste gevallen de volgende werkdag vanaf 16.00 klaar om afgehaald te worden. Indien u uw mobiele nummer bij uw gegevens achterlaat, ontvangt uw tevens een notificatie per sms op het moment dat u uw bestelling af kunt halen, anders kunt u een e-mail verwachten.

Deze website maakt gebruik van Cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Privacy Policy.