Menu
Winkelwagen

Princess

Brand: Playmobil Model: 70455
De juiste tafelmanieren zijn heel belangrijk voor elke prinses. Op dit moment zit de stille prinses Kim in de etiquetteklas met de gravin en luistert ze aandachtig naar haar woorden. Zit altijd rechtop breng lepel en vork langzaam en elegant naar je mond en slurp vooral niet legt de gravin uit. De g..
26,99
Excl. BTW:26,99
Brand: Playmobil Model: 70454
Een deel van koninklijke etiquette is natuurlijk om zich passend te kleden voor elke gelegenheid. Daarom brengen de prinsessen veel tijd door in de kleedkamer. Ze kiezen jurken en accessoires en bespreken kapsels en make-up. De sportieve prinses Sally houdt van comfortabel maar ook elegant. Omdat ze..
26,99
Excl. BTW:26,99
Brand: Playmobil Model: 70451
In de koninklijke bakkerij tovert de chef heerlijke taarten en gebakjes tevoorschijn. Op dit moment werkt ze aan de decoratie van een taart met drie verdiepingen een waar meesterwerk van de bakkunst. Ze drukt voorzichtig kleine bloemmotieven op de taart met een spuitzak waarna de strikjes en kroontj..
32,99
Excl. BTW:32,99
Brand: Playmobil Model: 70452
Het leren van een muziekinstrument maakt natuurlijk deel uit van de opvoeding van elke prinses. In de muziekkamer is er een ruime keuze aan verschillende instrumenten beschikbaar. Of het nu gaat om viool harp contrabas of blokfluit elk meisje kan haar lievelingsinstrument kiezen. Prinses Nadja oefen..
17,99
Excl. BTW:17,99
Brand: Playmobil Model: 70450
De stallen en natuurlijk de paarden dit is de wereld van Pina. Hier voelt ze zich het meest op haar gemak en brengt ze graag de hele dag door met haar geliefde paarden. Als koninklijke rijinstructeur leert ze de prinsessen rijden en alles wat belangrijk is voor de verzorging van de paarden en de jui..
39,99
Excl. BTW:39,99