Menu
Winkelwagen

Gift Sets

Brand: Playmobil Model: 70673
Niets in de ruimte is zo snel als de Space Speeder.Ga met de astronaut mee op weg door de ruimte met zijn coole Space Speeder. Om het oppervlak van de planeten te verkennen klimt de piloot in zijn speeder vouwt de schilden op en vertrekt. Mocht er iets breken dan heeft hij zijn grote tang bij zich. ..
8,99
Excl. BTW:8,99
Playmobil City Life  Cadeauset Feestelijke Modeboetiek - 70677
Momenteel uitverkocht
Brand: Playmobil Model: 70677
Met kleding om te ruilen en vele andere accessoires.In de modeboetiek zoekt de jonge vrouw een nieuwe jurk voor de bruiloft van haar beste vriendin. Gelukkig heeft de chique boetiek een grote selectie prachtige jurken. Het is bijna onmogelijk om te beslissen! En natuurlijk mag de bijpassende handtas..
9,99
Excl. BTW:9,99
Playmobil City Life Cadeauset E-Bike Werkplaats - 70674
Momenteel uitverkocht
Brand: Playmobil Model: 70674
De e-bike racer repareert de fietsen met behulp van zijn gereedschap.E-bikes zijn ook erg populair in de PLAYMOBIL-wereld. Om ervoor te zorgen dat de rit altijd soepel verloopt moet de e-bike regelmatig naar de fietsenmaker voor onderhoud. De monteur bevestigt de fiets aan de montagestandaard en con..
8,99
Excl. BTW:8,99
Brand: Playmobil Model: 70678
De schatduiker vindt een mysterieuze schatkist in het prachtige rif.Er zijn veel geheimen te ontdekken op de bodem van de zee. De schatduiker zou graag een waardevolle schat vinden. Wat kan er in de grote kist zitten? De babydolfijn zeeschildpad en het zeepaardje zwemmen er ook nieuwsgierig naar toe..
8,99
Excl. BTW:8,99
1 t/m 4 van in totaal 4 resultaten
Grootste collectie
Grootste collectie
Het meest volledige Games Workshop assortiment in de BeNeLux
De beste service
De beste service
Persoonlijk klantcontact in onze winkel en webshop
Deze website maakt gebruik van Cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Privacy Policy.