Menu
Winkelwagen

Starter Packs

Brand: Playmobil Model: 2541363
Ga aan de slag op de PLAYMOBIL-bouwplaats. Elke helpende hand is nodig. De stalen ligger staat er al en nu legt de elektromonteur de kabel op het dak. Om goed beschermd te zijn bij ongevallen draagt hij een helm en handschoenen en is vastgezet met een klimgordel. Zware voorwerpen worden eenvoudig me..
21,99
Excl. BTW:21,99
Brand: Playmobil Model: 70817
Voor lastige operaties wordt de speciale PLAYMOBIL-eenheid gebeld. Om goed voorbereid te zijn op een calamiteit oefenen de politieagenten met het onschadelijk maken en verwijderen van gevaarlijke stoffen. Eerst wordt de gevarenzone afgezet dan arriveert de specialist met zijn quad. Hij dooft het vuu..
21,99
Excl. BTW:21,99
Brand: Playmobil Model: 70818
Welkom bij de vriendelijke PLAYMOBIL kinderartspraktijk. Hier worden kleine patiënten liefdevol verzorgd. Een meisje heeft een ongeluk gehad op straat. De behulpzame kinderarts onderzoekt het kind aandachtig op de onderzoeksbank en luistert zachtjes naar de borst met de stethoscoop. Ze verbindt dan ..
21,99
Excl. BTW:21,99
Brand: Playmobil Model: 70819
Klaar voor een vrolijk potje croquet? De twee prinsessen genieten van het mooie weer en spelen een rondje croquet in de paleistuin. Wie schiet als eerste zijn bal door de groene croquetbogen? Voor de pauze staan heerlijke versnaperingen klaar op tafel in het met bloemen versierde paviljoen. Wat een ..
21,99
Excl. BTW:21,99
Brand: Playmobil Model: 70820
Pure adrenaline bij de PLAYMOBIL-stuntshow! Deze stuntrijder heeft benzine in zijn bloed. Moedig stuurt hij zijn quad naar de brandende schans. De toeschouwers houden hun adem in. De quad verlaat de oprit rolt om en landt weer veilig op zijn banden. De chauffeur zwaait nonchalant uit het voertuig. E..
21,99
Excl. BTW:21,99