Menu
Winkelwagen

Asterix

Playmobil Asterix Everzwijnenjacht - 71160
Momenteel uitverkocht
Brand: Playmobil Model: 71160
Met Astérix Obelix en Dogmatix. De boom kan weer op zijn plaats worden gezet.Obélix is ??een expert op twee gebieden: menhirs en de jacht op zwijnen. Dus als hij niet aan een nieuwe menhir werkt is hij in het bos op zoek naar zwijnen. Het everzwijn probeert weg te sluipen om aan Obelix te ontsnappen..
20,99
Excl. BTW:20,99
Brand: Playmobil Model: 70931
De bankettafel die rijkelijk gevuld is met lekkernijen biedt plaats aan 18 Galliërs. Aan het draaibare spit van het kampvuur wordt een wild zwijn gegrild. Het dak van Astérix' hut kan open en is voorzien van vele accessoires. De palissade-elementen roepen een dorpsgevoel op. Met Astérix Obelix en Id..
159,99
Excl. BTW:159,99
Brand: Playmobil Model: 70932
Uitgerust met veel bekende details zoals de stierenkop de gekleurde schilden en de kleine taatsdeuren. Het dak kan gedeeltelijk worden verwijderd zodat de hut die is uitgerust met veel accessoires kan worden gebruikt. Met zijn vrouw Bellefleur en hoofdzitplaats voor Heroïx en zijn schild met de twee..
84,99
Excl. BTW:84,99
Brand: Playmobil Model: 71016
Assurancetourix is ??de dorpsmuzikant. Over zijn muzikale gaven zijn de meningen verdeeld. Hij vindt zichzelf een ??genie. Alle anderen vinden hem verschrikkelijk klinken. Assurancetourix grijpt elke gelegenheid aan om zijn nieuwste composities voor de dorpelingen uit te voeren. Echter in plaats van..
64,99
Excl. BTW:64,99
Brand: Playmobil Model: 71015
Een van Obelix zijn favoriete bezigheden is vechten tegen de Romeinen. Zodra de Romeinen een van hun kampen verlaten zijn ze een gemakkelijke prooi voor de grote Galliër. Maar op dit moment bespreken de twee generaals Gaius Bonus en Marcus Gribus een nieuwe strategie om de ontembare Galliërs uit hun..
54,99
Excl. BTW:54,99
Brand: Playmobil Model: 70933
Met een toverdrankketel en heel veel magische planten en kruiden. Inclusief Nestorix en de Romeinse spion Caligula Mincucelus met een grote draagbare steen.Panoramix is ??de eerbiedwaardige druïde van het dorp hij snijdt maretak en brouwt toverdrankjes. Zijn specialiteit is het toverdrankje dat de d..
27,99
Excl. BTW:27,99
Brand: Playmobil Model: 70934
Met hun schilden kunnen de vier Romeinse soldaten de schildpaddenformatie vormen.Het is 50 voor Christus. Maandenlang hebben de Romeinse soldaten die gestationeerd waren in de versterkte kampen van Adfundum Aquarium Laudanum en Grootmocum geprobeerd een klein dorp van ontembare Galliërs in te nemen ..
17,99
Excl. BTW:17,99
1 t/m 7 van in totaal 7 resultaten
Grootste collectie
Grootste collectie
Het meest volledige Games Workshop assortiment in de BeNeLux
De beste service
De beste service
Persoonlijk klantcontact in onze winkel en webshop
Deze website maakt gebruik van Cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Privacy Policy.