Menu
Winkelwagen

schilderen op nummer

Atelier®
Momenteel uitverkocht
Brand: Ravensburger Model: 285273
Het atelier van Ravensburger.Gekleurde buitenlijnen = meer schilderplezier & mooier resultaat!- in hoogte verstelbaar- Met 3 schilderijen- 15 kleuren acrylverf- Met glitter om te versieren!En ben je nog niet uitgeschilderd? Alle schilderijen van Ravensburger in de leeftijd 7 - 11 jaar passen op het ..
34,99
Excl. BTW:34,99
Schilderen Op Nummer - Eenhoorn
Momenteel uitverkocht
Brand: Ravensburger Model: 2340775
Ravensburger Schilderen op nummer Eenhoorn. Schilderen op nummer van Ravensburger - iedereen kan schilderen! Dankzij de gekleurde buitenlijnen kunnen kinderen de afbeelding van eenhoorn en de benodigde kleuren sneller herkennen. Zo is het kinderlijk eenvoudig de kunstenaar in jezelf wakker te maken!..
14,99
Excl. BTW:14,99
Schilderen Op Nummer - Katjes In Een Mand
Momenteel uitverkocht
Brand: NL Model: 286140
Schilder een twee schattige katjes in een mand met deze schilderset van Ravensburger. Dankzij de gekleurde buitenlijnen en de nummertjes in de grote vlakken is het gemakkelijk om de plaat met de juiste kleuren te beschilderen. Na het schilderen hang je het kunstwerk aan de muur in het bijpassende li..
18,99
Excl. BTW:18,99
Brand: Ravensburger Model: RAV-202423
Ravensburger Schilderen Op Nummer PokmonSchilderen op nummer van Ravensburger - iedereen kan schilderen! Dankzij de gekleurde buitenlijnen kunnen kinderen de afbeelding van Pokmon en de benodigde kleuren sneller herkennen. Zo is het kinderlijk eenvoudig de kunstenaar in jezelf wakker te maken! Met g..
14,99
Excl. BTW:14,99
Brand: Ravensburger Model: RAV-280537
Maak een schilderijtje van springende dolfijnen met schilderen op nummer van Ravensburger. Dankzij de gekleurde buitenlijnen en de nummertjes in de grote vlakken herken je gemakkelijk de benodigde kleuren. Na het schilderen hang je het kunstwerk van de dolfijnen aan de muur in het bijpassende lijstj..
14,99
Excl. BTW:14,99
1 t/m 5 van in totaal 5 resultaten
Grootste collectie
Grootste collectie
Het meest volledige Games Workshop assortiment in de BeNeLux
De beste service
De beste service
Persoonlijk klantcontact in onze winkel en webshop