Menu
Winkelwagen

2-lijns Matrasvliegers

Er zijn geen producten in deze categorie.

In deze categorie Matrasvliegers voor beginners laten we onze collectie zien van alle matras vliegers met toegankelijk karakter. Een vlieger geschikt voor startende vliegeraars heeft lagere aspect ratio waardoor je een goed gevoel van controlle krijgt. Verwar dit vooral niet met saai, deze vliegers, de grotere maten kunnen je al serieus vooruit slepen over het strand, en zijn soms ook al geschikt om te biginnen met buggy rijden, jumpen of fly-boarden. Dus zeker ook ervaren vliegeraars kiezen deze vliegers voor hun stabiliteit en gecontroleerd vlieggedrag.
En de kleinere matras vliegers t/m 2 meter zijn zeer geschikt om ook om kids een geweldige doch veilige vliegerervaring te geven. Zo hebben we eigenlijk voor bijna iedere leeftijd wel een goede vlieger.

Twijfel je over de maat of welke vlieger het meest geschikt is voor jou, vraag het ons en stuur een e-mail. Geef in deze email  je leeftijd en je gewicht door, en liefst ook wat je wilt gaan doen er mee (bijv. lekker rustig vliegeren, of jumpen of buggy rijden) zo kunnen we je het beste advies geven, zodat de vlieger klopt met de verwachtingen die je hebt .

Grootste collectie
Grootste collectie
Het meest volledige Games Workshop assortiment in de BeNeLux
De beste service
De beste service
Persoonlijk klantcontact in onze winkel en webshop
Deze website maakt gebruik van Cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Privacy Policy.